Wat?
Een optreden door de 6 of 8 blazers van Imperial Power vormt het ideale décor voor een spannende openingsact of spectaculaire aankondiging. Met een scala aan filmische thema’s op het repertoire is deze groep in staat om de toehoorders voor een kort moment in extase te brengen. In combinatie met bewegend licht en rook kan een in het oog springend plaatje worden gecreëerd. De muziek, die gespeeld wordt met begeleiding van een rijk georkestreerde orkestband, varieert van filmmuziek uit o.a. starwars, superman, E.T. via heroïsche Olympische tunes tot bekende klassieke thema’s, w.o. Also sprach Zarathustra en de triomfmars uit Aida. Op verzoek kan Imperial Power daarnaast bijna iedere muzikale wens in een openingsact realiseren.

Wie?
De blazers hebben allen een professionele achtergrond en zijn naast hun activiteiten met Imperial Power als musicus actief bij verschillende Nederlandse beroepsorkesten.

Openingsact pur sang

Waar?
Imperial Power verzorgde openingsacts in Nederland, Duitsland en België bij talloze grote evenementen in o.a. Hart van Holland (Nijkerk), Ahoy (R'dam), De Doelen (R'dam), de Fabrique (Maarssen), de Amsterdam Convention Factory, Rai congrescentrum (A'dam), Jaarbeurs Utrecht, Nederlands Congrescentrum (den Haag), Heineken Music Hall (A'dam), Central Studio’s (Utrecht) en verscheidene theaters in Nederland.
Imperial Power is een productie van A & E muziekproducties in samenwerking met Vocal Company muziekproducties.

Vorige pagina ...